Thuis

Shenzhen FYT LED Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

Opgericht in Juni 2008, is FYTLED van China het High-tech en van Shenzhen High-tech onderneming.


Met deskundigheid inzake industriële LEIDENE verlichting, is FYTLED goed - bekende fabrikant in wereldmarkt door een verscheidenheid van binnen en openlucht LEIDENE verlichtingsproducten, zoals hoge bay&lowbaai, lineaire highbay, straatlantaarn, vloedlicht, sporten en stadionlichten etc. aan te bieden. De belangrijkste producten allen worden verklaard met zeer belangrijke vergunningen, met inbegrip van UL, cUL, DLC, TUV, ENEC, Ce, RoHS, CITIZENS BAND, GS, SAA en CTick.


Met meer dan 350 werknemers en een goed uitgeruste workshop van 170.000 vierkante voet, gaat FYTLED LEIDENE luminaire productie en faciliteiten met bepaalde opstellingen voor zowel productie als kwaliteitscontrole, bijvoorbeeld, de machines van hoge snelheidssmt, het computergestuurde testende systeem van de voedingverbranding, vochtigheid het testen machine, het verouderen oven op hoge temperatuur, zoute nevel het testen machine, waterdichte het testen machine, automatische optische inspectiesystemen, het integreren gebieden en IES-meetapparaat vooruit. Alle procedures, die van leveringsketen aan levering tellen, zijn allen detail-gelet op en geleid binnen ISO9001: het systeem van 2015.


FYTLED wordt gewijd aan het creëren van nieuwe ideeën van productinnovatie en ontwikkeling met overzichtstechnologieën. Met een team van meer dan 30 ingenieurs, ons R&D is trots van het bijdragen van zijn ervaring in industrieel ontwerp, voeding, de analyse van de hittedissipatie, optisch lensontwerp enz. Dienovereenkomstig, zijn alle lay-outs volledig - gekwalificeerd door UL en de EU-elektrische veiligheidnormen, met meer dan 30 octrooien van hapeontwerp en gebruiksmodel daarnaast. Alle nieuwe producten moeten verschillende strikte test, zoals hoogte overgaan - lage temperatuurtest, de test van de hittedissipatie, schommelingstest, EMI test, waterdichte test, dalingstest…


FYTLED-luminaires zijn 100% geweest naar meer dan 40 landen wordt uitgevoerd, met inbegrip van Europa, de V.S., Zuidamerikaans, Azië en Midden-Oosten enz. die Het wordt wijd toegepast in diverse industrieel en publicspaces, zoals pakhuis, fabriek, voetbalgebied, tennisbaan, parkeerterrein, school, supermarkt, wegen en straten.


FYTLED wijdt zich aan de bouw van een van de LEIDENE keten de industrielevering met inbegrip van het gieten van installatie, machtsbestuurder productie en luminaire assemblage, om onze globale klanten hoog te verstrekken - kwaliteit en rendabele producten en oplossingen. Kom en sluit me aan bij ons! Ons ervaren en professioneel verkoopteam kan met het beloven van ideeën op de proppen komen en uw markt in een verdere stap steunen!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shenzhen FYT LED Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : FYTLED

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 3000000-3500000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen FYT LED Co., Ltd Certificaten China Shenzhen FYT LED Co., Ltd Certificaten